مقایسه تغییرات قیمت اقلام اصلی سفره خانوار در طول دوره ۸ ساله دولت نشان می‌دهد ۲۰ قلم از اقلام اصلی مصرفی خانوار به‌طور میانگین ۴۰۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند. در بین این اقلام، چای خارجی با ۵۵۸ درصد، بالاترین افزایش قیمت را داشته است. قند با ۵۱۷ درصد در رتبه دوم و شکر با ۴۸۸ درصد در رتبه سوم قرار دارد. تن ماهی با ۴۸۶ درصد و ماهی قزل‌آلا با ۴۵۶ درصد در رتبه‌های چهارم و پنجم با بیشترین افزایش قیمت قرار دارند. درصد ,قیمت ,افزایش ,اقلام ,افزایش قیمت ,اقلام اصلی ,قیمت اقلام منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سیراجون آچمز پروا دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود موسیقی میباشد. شستشوی لباس سایت نینجا مبارزان سایه حسن ملایی رمیکس درخواستی مهاجرت آسان به اروپا و امریکا محفل عشاق الحسین (ع)مشهدالرضا Aaliyahtitwas2 cant سئو انواع سایت و فروش بکلینگ برای چت روم